Ordet Reiki betyder UNIVERSEL LIVSENERGI.

Den er livskraften – kærlighedsenergien – som strømmer igennem alt levende. Reiki er en tykt-flydende næsten fysisk energistrøm, som øger livs-energien i vores aura og derved giver os mere styrke og kraft; i vores valg, vores handlinger, vores kreativitet, i vores beslutninger, i vores væremåde…..

Reikihealing er en enkel og kærlig healingsform, der virker dybt og effektivt på både det fysiske og psykiske plan. Reiki er healing af krop, sind og ånd.

Den kan aldrig skade på nogen måde, fordi den kun strømmer i de mængder, der er nødvendige for dig. Jeg som reikihealer fungerer blot som kanal for livsenergien og du som modtager af healingen, modtager altid kun den healingsenergi, som du (bevidst/ubevidst) beder om.

Her er nogle af de virkninger Reiki kan have:

o Den støtter kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv.

o Den fjerner smerter

o Den opløser blokeringer

o Den fremmer en tilstand af total afspænding

o Den udrenser giftstoffer

o Den fjerner stress

o Den oplader alle energibaner

o Den fremmer evnen til kærlighed

o Den virker på alle niveauer; mentalt som spirituelt, legemligt som

emotionelt.

Reikihealing beriger og understøtter medicinsk behandling, zoneterapi, fysioterapi, kiropraktik, psykoterapi, massage mv.

Reikihealing er en stor hjælp for syge, ældre og døende mennesker. Til gravide og fødsler. Til dine dyr og planter.

Kilde: ”Reiki” af B J. Baginski & S. Sharamon.

Asger Lorentsen skriver noget meget interessant – og meget væsentligt – i sin bog “Hjertets healende lys”:

“En healer/terapeut kan ikke lave mirakler i den forstand, at de kosmiske love ikke kan tilsidesættes vedrørende, hvornår en lidelse har gjort sit arbejde færdigt. En healer/terapeut kan heller ikke lave mirakler i den forstand, at der ikke må brydes ind i de selvbeskyttelser, der naturligt skabes omkring alle lukkede universer. Det er således det enkelte menneskes egen opgave og eget ansvar, hvor hurtigt eller hvor langsomt et lukket univers kan åbnes for lyset. Healingsterapeuten kan hjælpe med at finde de rette nøgler og med at formidle den healende kærlighed, men det er altid en hjælp til selvhjælp. Et menneskes udvikling er således altid dybest set menneskets eget ansvar. Samtidig er healingssituationen Guds ansvar, forstået på den måde, at healingsterapeuten fungerer som formidlende led fra menneskets sjæl og fra de hjælpende specialister i de indre verdener. I dette ligger også, at det er fra de højere verdener, at den enkeltes skæbnebane lægges til rette”. Citat slut.

Sådan foregår en healing hos mig:

Først vil jeg fortælle dig, at i Reiki-systemet arbejder man ud fra 21 grund-positioner:

5 på/omk. hovedet, 8 på forsiden af kroppen og 8 på bagsiden af kroppen. Udover de 21 grund-positioner, findes der en del flere, som bruges efter behov/pr. intuition.

Reikihealing er – til forskel fra mange andre healingsformer – en fysisk healingsmetode, da man som reikihealer lægger hænderne direkte på modtagerens krop, hvilket gør det til en ekstra personlig form for healing.

Rent praktisk; så får du lov at ligge og hygge dig på en massagebriks under et tæppe i 1-1½t.

Da jeg er uddannet Kanal vil jeg tilbyde dig, at få kanaliserede budskaber under healingen (se under KANALISERING). Og jeg vil samtidig bede om at få ”healings-assistance” fra åndelig side; mestre, engle og hvem der ellers ønsker at hjælpe fra lyset eller hvem jeg beder om assistance fra.

De er i allerhøjeste grad med til at skabe en meget varm og kærlig atmosfære. Og ikke mindst forstærke healings-energien og dermed effekten af healingen.

Hvis det er muligt for dig, anbefales det, at starte op med reikihealing 4 dage i træk, da det befordrer den indre rensning af kroppen og udskillelse af giftstoffer. Det er blot en anbefaling, ikke et ”must”.

Forandrer du dig selv

forandrer du din fremtid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *