Kanalisering tilbydes via de opstegne mestre/engle (se under

Mestre/Engle) pr. mail/brev eller ved en privat session.

Bestil tid via e-mail eller mobil. (se under KONTAKT)

Ved kanalisering pr. mail/brev; send max. 5

spørgsmål/350 kr. eller max. 3 spørgsmål/250 kr.

Du vil modtage din kanalisering i løbet af 3-4 dage.

 

Send dine spørgsmål til: info@engleliv.dk

 

Hvad er kanalisering?

Et citat fra bogen ”KANALISERING” af S. Roman & D. Packer beskriver det meget fint:

 

”Der er syv energicentre kaldet chakras. De er til dels fokuseret i den fysiske krop. Det første chakra er for enden af rygsøjlen, det syvende chakra på toppen af hovedet og de øvrige imellem disse. Det sjette chakra, detpsykiske center, er blevet kaldt ”det tredje øje” og er placeret mellem øjenbrynene.

Psykiske evner (klarsyn mv.) udvikles ved hjælp af dette tredje øje. I kanalisering modtages der derimod vejledning fra det syvende chakra, kaldet kronecentret / kronechakraet. Når der åbnes for det syvende chakra, som associeres med spirituel opvågnen, bygges der bro til de højere verdener. Kanalisering er en forbindelse til de højere sfærer”.

 

 

At være kanal, kan siges at være det samme som, at være medie (eller trance-medie). Men til forskel fra tidligere, hvor medierne gik i dyb trance, så går man som kanal blot i en ganske let trance (fordi energien på jorden i de senere år, er blevet løftet).

Det at kanalisere betyder, at man videreformidler beskeder, information, vejledning fra den åndelige side; fra guider, vejledere, mestre, engle m.fl. Det er en kontakt, der sker via tankeoverføring/telepati. Hvorimod man ved clairvoyance bruger sin indfølingsevne og ”læser” en persons energifelt.

At være kanal, er at være talerør.

Det kan godt være for afdøde familiemedlemmer eller andre lign. sjæle – hvis man ønsker dét – men det er jo ikke sikkert, at afdøde ”onkel Kurt” har mere viden eller indsigt at bringe dig, selvom han har forladt jorden. Så derfor har jeg valgt, at koncentrere mig om mester-energierne, englene og andre højtudviklede væsener fra lyset.

(se under Mestre / Engle)

Vi kalder dem for mestre, engle, guider osv., men egentlig er de ”bare” energi…en energi, vi alle er en del af…og har i os…nemlig kærligheds-energien.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *